Kirkens Genbrug Østerbro

irma-åbningstider-valby-langgade

Kig forbi vores hyggelige genbrugsbutik på Strandboulevarden i København Vi byder på herretøj, dametøj og børnetøj, samt et bredt udvalg af brugsgenstande, bøger og nips. Mangler du tøj til konfirmation, pynt til påske eller jul eller andet til den kommende årstid, er du meget velkommen til at besøge vores genbrug. Genbrugsbutikken er drevet af frivillige, og åbningstiderne er derfor vejledende. Du er meget velkommen til at ringe til os for at bekræfte åbningstiden på dagen. Vil du være med? Vi kan altid bruge flere frivillige til at sprede hygge, brygge kaffe eller sortere tøj i vores genbrugsbutik. Se mere på eller skriv til. 11. april 2018 Kirkens Korshær har godt 240 genbrugsbutikker over hele landet, som indsamler penge til organisationens sociale arbejde. De frivilliges nej til løn, er et ja til hjælp til hjemløse, fattige, ensomme og udsatte mennesker i Danmark. Genbrug og bæredygtighed går hånd i hånd. Når du handler i en af vores genbrugsbutikker, eller donerer tøj, ting eller møbler til os, hjælper du ikke kun udsatte mennesker i Danmark.

Kirkens genbrug københavn

Kirkens Genbrug Jagtvej 111 16. marts 2013 Undskyld! Det er lang tid siden at vi har "været på", da vi har været ramt af syg, OG tømning af nabobutikken Men det betyder også, at vi nu har en butik der bugner af ting og sager Der er mange spændende ting, så kom og kig OG vi har gjort påskeklar!

Du hjælper også vores fælles omverden og klima. Besøg også vores andre butikker nær dig Er du til vintage tøj, retro kaffekander eller vil du bare gerne gøre et godt fund? Er du til vintage tøj, retro kaffekander eller vil du bare gerne gøre et godt fund? Så kig forbi vores fine butik på Englandsvej.

  1. Cocobolo træ
  2. Gør gode fund på Østerbro - kom og besøg vores hyggelige genbrugsbutik på Østerbro i København
  3. Sheela maini søgaard christiansen
  4. Risret med oksekød i actifry
  5. WSP nummer et på ENR’s rangliste | WSP
  6. Skab 100 cm bred ikea
  7. Ilse hunulven fra ss free
  8. Internat hunde nordjylland

Kirkens korshær genbrug østerbro

IGEN - Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, arbejder for visionen om et liv uden kræft. Grundlaget… Læs mere

København Ø Lyngbyvej 144-146 2100 Tlf. 29 69 91 00 Mandag lukket Tirsdag - fredag: 10. 00 - 17. 00 Om vores Hyggelig genbrugsbutik på Østerbro Om og gør gode fund i vores hyggelige genbrugsbutik på Østebro i København. I genbrugsbutikken fører vi et stort udvalg i tøj til damer og herrer. Vores børneafdeling er stor og byder på alt til børn i alle aldre. Derudover har vi et stort udvalg i nips, glas og ting og sager. Mangler du lidt at læse i til ferier og weekender, så har vi også et godt udvalg af bøger.

Velkommen til Kirkens Genbrug. Vi ligger placeret på det atmosfæriske Østerbro. Østerbrogade har et fantastisk gademiljø. Med få minutters gang fra Østerport togstation eller Svanemøllen Station, kan du komme ned og besøge Kirkens Genbrug. Her kan du komme ind og se vores store udvalg. Vi vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle service. Derudover har vi parkering langs vejen, i de fleste af områderne, hvilket gør det nemt og bekvemt for kunderne. Du kan eventuelt kontakte os eller komme ned i Kirkens Genbrug. Det vil glæde os at se dig, på glædelig gensyn.