Film Alvin Og De Frække Jordegern 3

udskiftning-af-vandhane
  1. Film alvin og de frække jordegern 3 full
  2. Alvin og De Frække Jordegern 3 (2011) - Se online | Blockbuster
  3. ‎Alvin Og De Frække Jordegern 3 på iTunes

SDH Undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) henviser til undertekster på originalsproget med relevante oplysninger ud over dialogen. AD Lydbeskrivelser (AD) henviser til et kommentatorspor, der beskriver, hvad der sker på skærmen for at hjælpe blinde og svagtseende med at forstå sammenhængen.

Film alvin og de frække jordegern 3 full

Film og serier 99 kr/md Få 2 uger for 0 kr C More Serier Alvinnn!!! og de frække jordegern – TV-serien Børneserie 2017 4. 5 /10 Jordegernene Alvin, Simon og Theodore er ligesom alle andre børn. De går i skole, har pligter og lektier, skændes med deres søskende og giver udsolgte koncerter for millioner af fans. Åh, har vi glemt at nævne, at de er internationale rockstjerner? Sæson 1 2 3 24 af 52 afsnit Lignende titler

Hvor er nødudgangen?! "Alvin og de frække jordegern 2" er det, man passende kan kalde for en "én joke"-affære. Filmen er angiveligt en komedie, men den har praktisk talt kun én eneste vits i ærmet, som den til gengæld gentager om og om igen: At det dæleme er sjovt at høre computeranimerede egern skråle i falset. Sandheden er desværre, at de små kreaturers sangstemmer er lige så behagelige som lyden af gnavne hvepse, der kredser om øregangen. Hvis filmens resterende sekvenser skulle forestille at være sjove, er det gået min snude forbi. Der gik lidt tid, før jeg opdagede, at jeg ikke havde indstillet mit tv til en suspekt betalingskanal, men at "Alvin og de frække jordegern 2" vitterligt var gået i gang, idet filmen lige fra starten bombarderer os med reklamer for alskens bands og produkter. Allerede efter otte minutter fremfører jordegernet Alvin en musikalsk hyldest til ostepops, der understreger, at chipsene både er sunde og nærende. Okay, indimellem er product placement en god ting, idet film ofte virker mere troværdige, når produkter fra virkelighedens verden indgår.

Alvin og De Frække Jordegern 3 (2011) - Se online | Blockbuster

Audio Diskens engelske DTS-HD Master Audio 5. 1-lydspor er desværre ikke nær så godt som transferet. Lydsiden er meget frontbaseret, og selv ikke de temperamentsfulde musiknumre har megen slagkraft. Trommerne lyder vattede, og de høje toner er slet ikke så klokkeklare, som de bør være. Replikkerne er dog tydelige, der er få effektive panoreringer, og til tider folder musikken sig godt ud i samtlige højtalere. Det danske lydspor er desværre ikke meget bedre, men børn vil næppe brokke sig. Ekstramateriale Ganske vist huser udgivelsen adskillige minutters ekstramateriale, men her er næsten intet om filmens tilblivelse, og langt det meste er kun egnet for børn. Man kan aktivere et trivia-spor, som præsenterer seeren for alskens oplysninger om soundtracket under filmen. Man kan designe et fotoalbum ud fra billeder fra filmen (besværligt og kedeligt), og desuden er her en lille stak forglemmelige musikvideoer og en håndfuld ultrakorte dokumentarer, som bl. a. gennemgår jordegernenes kulturelle historie og skuespillernes indsats.

film alvin og de frække jordegern 3 ans

‎Alvin Og De Frække Jordegern 3 på iTunes

  • Film alvin og de frække jordegern 3 full
  • Film alvin og de frække jordegern 3 ans
  • Film alvin og de frække jordegern 3 6
  • Film alvin og de frække jordegern 3 1
  • Film alvin og de frække jordegern 3.2
  • De bedste adresser for Tøjbutik - Tøj Til Kvinder i Vejle. Din søgning gav 42 resultater Infobel Danmark
  • Randers sygehus indgang c medical
  • Film alvin og de frække jordegern 3.5
  • Film alvin og de frække jordegern 3.4

Interviewene er langt sjovere end filmen. I øvrigt medfølger både dvd-udgivelsen af filmen og en digital kopi.

Men når man konstant fremhæver navnene på slik, spil, drikkevarer og legetøj i en film, der primært henvender sig til letpåvirkelige barnerumper, bliver det svært at kæmpe mod en dårlig smag i munden. Og "Alvin og de frække jordegern 2" er tydeligvis en film, der primært er skabt for at tjene penge på dukker, videospil og soundtracks. Det, der går for at være filmens "plot", optager kun få minutter af filmens spilletid – altså historien om de tre jordegern Alvin, Simon og Theodore, som støder på tre kvindelige artsfæller og deltager i en halvstor sangkonkurrence. Hovedparten af filmen er afsat til sindsoprivende sange og slap slapstick – altså scener, hvor heltene kommer galt af sted.