Jeg Har Lyst Til At Være Utro – Ekspert: Indrøm Din Lyst Til Utroskab

udskiftning-af-vandhane
  1. Jeg har lyst til at være utro 5

Så står de pludselig midt i det, som ikke kunne ske. Og hvad gør man så? Du har endnu ikke været din mand utro. Men du er optaget af fantasien om at have sex med en anden end ham, du er gift og har to børn sammen med. Du kan vælge at følge din umiddelbare lyst. Men du er også i stand til at vælge at være tro mod dig selv, din mand og dine værdier. Hvad kan du gøre? Hvis du vælger, at du ikke vil følge dine lyster, så er her nogle råd, som måske kan hjælpe dig: Drop fantasierne og tankerne om, hvordan du kan være sammen med din kollega for at have sex. Du skriver, at han konstant er i dine tanker. Pålæg dig selv at lade dine tanker beskæftige sig med noget andet. Det er ikke nogen let øvelse, og det vil ikke lykkes fuldt ud. Men gør det alligevel - igen og igen. Undlad at tage på de samme kurser som din kollega og lad være med på din arbejdsplads at opsøge mulighederne for at være i nærheden af ham. I sidste konsekvens kan det være nødvendigt for dig at søge at blive flyttet til en anden afdeling (så du ikke dagligt ser din kollega) eller helt skifte arbejdsplads.

Jeg har lyst til at være utro 5

Men hvad er det så, du har lyst til? Mit bud er, at du er blevet fascineret af din kollega i en sådan grad, at du har lyst til at være sammen med ham og tillige til at have sex med ham. Man kan selvfølgelig sige, at forskellen mellem de to måder at anskue din situation på er ikke-eksisterende, da begge dele handler om at have sex med en anden end din mand. Men jeg mener faktisk, at det gør en stor forskel for den måde, du forholder dig til dit problem, om sagen er, at du har lyst til at være din mand utro, eller om du har vældig meget lyst til at have sex med en, som du er blevet fascineret af. Store konsekvenser Hvis du vælger at følge din lyst i denne sag, vil det få store konsekvenser. Det, du skriver, fortæller mig, at du har gjort dig overvejelser om, hvad du uundgåeligt vil sætte over styr. Du kan måske holde din utroskab skjult for din mand. Men uanset om han opdager det eller ikke, vil du skulle leve med muligheden af, at han på et tidspunkt bliver klar over, hvad du har gjort.

Undersøg alle aspekter af dit liv - dit parforhold, dit arbejde, din fritid, dit forhold til dig selv og din krop - og spørg dig selv, hvorfor du er fristet lige nu. 3 af 8 REVURDÉR DIT FORHOLD Uanset om du kan bebrejde dit forhold, at du er vild med en anden, eller om dit forhold ikke har en pind med det at gøre, så skal du gøre op med dig selv, om du vil beholde kæresten, eller om du skal gå fra ham. Det er ikke let at forlade en kæreste, men beslutter du dig for det, så gå ham, før du knalder med den næste - det skylder du ham og dig selv. Husk på at selvom du har de bedste intentioner om at holde dit udenomsknald hemmeligt, kan det jo være, at han lurer dig en dag - i morgen eller om 3 år - og så kan din affære få konsekvenser for jeres forhold. Er du klar til at håndtere efterspillet? Er du i tvivl om du virkelig vil din kæreste nok? Spørg dig selv, hvad du har behov for. Sikkerhed? Varme? Et fantastisk sexliv? Overvej så om din kæreste nogensinde vil være i stand til at indfri dit behov.

hvor jeg siden har haft et problem med min manglende samvitighed over at jeg har kysset med en anden, tiltrods for jeg ved hvordan han har det med lige netop det. what to do, er klar over at vi nok bør have en snak, men er i tvivl om hvorfor pokker der ikke er dårlig samvitighedt nå skulle bare ud med det, tror snart at første salen brænder af i mit hoved Anmeld Køb et abonnement på Vores Børn Magasinet til dig med børn på 0-12 år Priser fra 149 kr. Anonym Anonym skriver: sådan har jeg det. what to do, er klar over at vi nok bør have en snak, men er i tvivl om hvorfor pokker der ikke er dårlig samvitighedt nå skulle bare ud med det, tror snart at første salen brænder af i mit hoved Det jo et svært emne dette her Men elsker du stadigvæk din mand, og ønsker du stadigæk at være sammen med ham? Anonym skriver: Det jo et svært emne dette her Men elsker du stadigvæk din mand, og ønsker du stadigæk at være sammen med ham? ja det gør jeg, vi har et godt liv og jeg elsker ham, havde jeg ikke gjort det, viste jeg godt hvad jeg skulle gøre.

jeg har lyst til at være utro 7
  • Jeg har lyst til at være utro 3
  • Hvad er sambal oelek? Få svaret og en opskrift her - Madens Verden
  • Jeg har lyst til at være utro live
  • Avery software og skabeloner | Avery
  • Bmi mænd over 50
  • Kan jeg være gravid
  • Olsen-banden går amok (1973)
  • Hvorfor har jeg lyst til at være utro

»Hvis man synes, at ens liv derhjemme er røvkedeligt eller alt muligt andet dårligt, så har man, når man har giftet sig i kirken, lovet Gud og hvermand, at man vil elske og ære. Det betyder, at så har jeg faktisk lovet at komme hjem og sige, hvis man synes, at ham Thomas inde på arbejdet er lidt lækker. Så må man sætte sig ned og finde ud af, hvorfor man synes det, og hvad der skal laves om derhjemme. Det er den eneste måde at modvirke en øget interesse i den, man tænder på på arbejdet, « siger Ingrid Ann Watson. Der er flere årsager til, at man kan finde på at være sin partner utro, fortæller kønsforsker og antropolog Christian Groes-Green. »Man kan vokse fra hinanden, det personlige forhold brister og de forestillinger, som man havde, går i stykker. At få børn kan også for nogle være en svær omstilling, som kan nedbryde de ting, man som par har opbygget, « siger han. Utroskab har desuden fået nemmere vilkår med den teknologiske udvikling og websites. Specielt i storbyen, hvor utroskab forekommer hyppigere end på landet.

Jeg har aldrig troet, at jeg ville kunne være min mand utro. Jeg er ikke en, der fejler og svigter. Men hvad hvis jeg gør alligevel? Hvis glansbilledet krakelerer? Jeg ved ikke engang, hvad jeg helt konkret søger svar på... Er bare rigtig ked af det og har brug for at komme af med det. Har I noget at sige til sådan én som mig? Hilsen den forvirrede med dårlig samvittighed, 33 år Tak for din henvendelse. Din lyst er ikke at være din mand utro! Du skriver, at du har lyst til at være din mand utro. Det vil jeg gerne udfordre, for jeg tror faktisk ikke, at det er det, du har lyst til. Jeg kan tage fejl. Men ud fra det, du i øvrigt skriver i dit brev, får jeg bestemt ikke opfattelsen af, at du har lyst til at være din mand utro – og dermed også være utro overfor dig selv og alt det, du står for. Jeg bygger det på det, du skriver om dit forhold til din mand og på, at du har gjort dig en del tanker om, hvilke voldsomme konsekvenser utroskab vil få for ikke blot dig selv og din mand men også for jeres to børn.

jeg har aldrig nogensinde haft det sådan med en person, jeg har altid været til begge køn og når jeg er i forhold med det ene køn savner jeg det andet. og de sidste mange år har jeg undertrykt denne følelse, netop fordi han ikke er til det og fordi jeg jo netop gerne vil ham. det første gang på 10 år at jeg er endt et sted hvor jeg er så meget i tvivl. så uanset hvad, tror jeg altid jeg vil mangle noget i et forhold i kraft af min seksualitet. på alle andre områder end der er vi et perfekt match, vi er stærke hvor den anden er svag osv Anonym skriver: det helt okay, det er sådan et lidt følsomt emne, også derfor jeg bl. på alle andre områder end der er vi et perfekt match, vi er stærke hvor den anden er svag osv ja jeg kan godt se det men det er jo også bare hammer svært for din mand/kæreste at du render med de tanker og nu har du jo kysset på en anden puhh hvis min fyr gjorde det engang hold da op så var han røget på porten [ Spring til toppen]

I vores samfund bruger rigtig mange (gifte) mænd og kvinder en stor del af dagen på arbejdspladsen. Vi bruger dermed en stor del af vores tid sammen med andre end vores partner. Og hvor mennesker er sammen, opstår der følelser; der fascineres vi, og der bliver vi forelskede. Måske søger vi spænding. Måske tiltrækkes vi af en krop. Måske får vi noget hos et menneske, som vi savner: positiv opmærksomhed og forståelse. Og nogle gange betyder det, at vi bliver forelsket. Det hverken kan eller skal vi ændre på. Det afgørende er derimod, hvad vi gør, når det sker. "Jeg vil aldrig kunne være min mand utro! " Du skriver, at du aldrig har troet, at du kunne være din mand utro. Den seneste tid har vist dig, at det er en mulighed. Og netop dét kan være den positive erfaring, du tager med fra denne forelskelse i din kollega. Nu véd du, at risikoen for, at du kan blive din mand utro, er til stede. Rigtig mange, som lever i et parforhold, udelukker ganske enkelt denne mulighed. Og netop dét kan vise sig at være fatalt, for det gør, at de er uden forsvar, når de så bliver fascineret af en anden end deres ægtefælle.