Flødekartofler Med Bacon

bus-4-silkeborg

Og så vi fik vi lækker mad også, ikke mindst! Gid man kunne fryse øjeblikket sådan en skøn søndag 🙂 Søndage og især vintersøndage inviterer til mad i stegesoen. Langsommelig simremad. Mad med god tid. Ja tak! 🙂 Om sommeren er stegesoen også fin, for her kan maden nemlig lave sig selv i ovnen imens I er på skovtur måske? Jeg har efterhånden lavet flere Römertopf-retter (tjek kategorien "Retter til Römertopf/stegeso"), men alligevel lykkes det mig hver gang at hitte på noget nyt. Ofte efter princippet: Hvad er der i køleskab og fryser? Idag kunne det blive til kalkunbryst med bacon på bund af kartofler, løg, hvidløg, fløde og chiliost. Enkelt, simpelt og ingredienser der spiller godt sammen i en Römertopf. Du kan variere retten i det uendelige. Har du ikke en stegeso, så fortvivl ej, for du kan sagtens tilberede retten i et tildækket ildfast fad eller i din støbejernsgryde. Bare spring på. Du kan sagtens lave retten med kyllingebryst i stedet eller måske en nakkefilet? Prøv lykken. I en stegeso går det aldrig galt.

Flødekartofler bacon

flødekartofler med bacon nutrition

En langtfra sund ret som til gengæld er virkelig nærende og fylder dig med velsmag. Vælg en rigtig god bacon, som smager igennem, og find gode, mørkerøde og modne tomater med masser af smag. Vær opmærksom på, at opskriften er til 1 person.

Flødekartofler med bacon man

Baconruller på porre-kartoffelbund Bagetid 1 t Samlet tid 1 t 30 min Antal: 4 personer 500 gr hakket svinekød 1 løg (revet) 1 æg ½ dl mælk 3 spsk hvedemel 8 skv bacon 1 kg kartofler 1 porre 1 spsk olie 4 dl fløde (madlavnings- eller piskefløde) salt og peber Rør svinekød, revet løg, æg, mælk, hvedemel, salt og peber sammen til en klassisk frikadellefars. Halver baconskiverne på midten og læg 2 halve stykker bacon side om side, så de danner en lille firkant. Tag 1/8 af farsen og form den til et lille aflangt farsbrød, evt ved hjælp af en spiseske. Læg farsen på baconfirkanten, fold baconstykkerne op omkring farsen og læg herefter rullen med sammenføjningen nedad. Fortsæt til al fars/bacon er brugt - der skal bruges 1 skv bacon pr. rulle og der skulle gerne blive 8 stykker. Skrub eller skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver og kom dem i et stort, ildfast fad. Rens porren og skær den i tynde ringe. Varm olien op i en stegepande og sauter porreringene i et par minutter. Hæld derefter porrer i fadet sammen med kartoflerne.

flødekartofler med bacon man

Flødekartofler med baton rouge

flødekartofler med bacon og porrer

Det her er virkelig de nemmeste flødekartofler og der er både ost og bacon i saucen! Det er en ret for hele familien og du skal ikke bruge andet end 10 minutter af din egen tid på at lave dem. Jeg elsker, at disse flødekartofler er så nemme at lave uden at gå på kompromis med smagen. Du kan sagtens lave den med friske bagekartofler i stedet for og snitte dem i tynde skiver, så tager de bare lidt længere tid at lave. Kan du ikke få nok af flødekartofler, så har jeg lavet mange flere versioner her på bloggen og du kan finde dem alle sammen lige HER. Der er blandt andet flødekartofler med sprød top, andre lavet med søde kartofler en en version med karrysauce! Søger du andre opskrifter med kartofler, så kan du finde alle mine opskrifter HER. Tips til disse flødekartofler Disse flødekartofler er nemme, fordi du ikke skal bruge tid på at skære kartofler i skiver, da der bruges kartofler fra frost. Du kan dog sagtens bruge helt almindelige bagekartofler. Så skære du dem blot i skiver og følger opskriften her alligevel.

Flødekartofler med baton twirling

Foto: Til kalkunbryst i fad med flødekartofler hører naturligvis de allerbedste flødekartofler. Her er de vendt med løg og hvidløg, og tilsat fløde og muskatnød. Foto: Kalkunbrystfileten krydres grundigt på begge sider, og du kan med fordel lige massere krydderierne ind i kødet. Foto: Brug et stegetermometer og mål kernetemperaturen i kalkunbrystet. Den skal være på 75 grader for at være gennemstegt, men stadig saftig og mør. Foto: Kalkun i fad med flødekartofler serveres med en lille salat til. Kalkunbrystet skæres i tynde skiver. Foto:

  • Nye visumregler thailand restaurant
  • Slange på flødebund - medister i ovn med hjemmelavet flødekartofler.
  • Flødekartofler med bacon nutrition
  • Vejret i ikast
  • Grønkålssalat med granatæble & honningvalnødder
  • Flødekartofler med baton twirling
  • Opskrift flødekartofler med bacon
  • Kørekort lille lastbil airport
  • Flødekartofler med baton rouge
  • 2x LED lampe med bevægelsessensor og solceller fra tectake
  • Flødekartofler med bacon salad

Flødekartofler med urter og bacon | Samvirke

Server med persille på toppen. Velbekomme. Du kan nemt lave flødekartoflerne med friske bagekartofler skåret i skiver og lave helt almindelige lækre flødekartofler. Jeg er også at finde på de sociale medier: Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde. Min Instagram Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Bergita Repic 2 stor håbefulder revet ost Evt. Paprika og muskatnød Trin Lav en opbagt sovs med smør, mel, fløde når den er blevet kogt godt tyk tilsæt lidt af mælken og osten. Rør til osten er smeltet. Smag til med salt, peber og evt paprika og muskatnød Skære kartoflerne i skiver og løg skæres helt fint og ligges i en dyb plade hæld sovsen over og tilsæt lidt mælk hvis sovsen ikke dækker Skære baconen i mindre stykker og fordel over det hele. Bages ved 200gader i 45 min. Velbekomme ☺