Indsæt Underskrift I Pdf

ledhåndtag-1-2

Klik på "OK " for at gemme din brugerdefinerede stempel. 5. Åbn det PDF- dokument, du ønsker at stemple i Adobe Acrobat. Brug stempel til at indsætte din brugerdefinerede stempel på siden. Klik og træk stemplet til undertegnelsen linje eller boks på din PDF og slippe den på plads. Gem en kopi af PDF indeholder din digitale signatur på din harddisk eller lokale netværk, giver det et filnavn og placering, som du vil genkende senere.

Sådan Indsæt en underskrift på en PDF-fil

indsæt underskrift i pdf reader indsæt underskrift i pdf printable

Indsæt underskrift i pdf list

  1. AGF-cheftræner: Vejle er en ubehagelig modstander | stiften.dk
  2. Gislev rejser fra beldringe
  3. Billeder der snyder hjernen jesus christ
  4. Indsæt underskrift i pdf to word
  5. Rosenrod bedst i test
  6. Indsæt underskrift i pdf search

Hvis du ofte beskæftige sig med elektroniske formularer, der kræver en underskrift, kan du finde det besværligt at udskrive, underskrive og scanne dokumenter. I stedet overveje at oprette et billede af din signatur, som du kan bruge som en digital stempel. At lære at indsætte en underskrift på et Portable Document Format (PDF -fil) vil spare dig tid og lade dig udfylde PDF-formularer langt mere effektivt. Hvad du har brug Computer tekstbehandlingsprogram Hvidt printerpapir Transparent ark Copier Vis Flere Instruktioner Instruktioner 1 Tilmeld en almindelig hvidt stykke papir med din underskrift, ligesom du ville en formular. Brug en scanner tilsluttet din personlige computer eller tilgængelig via din arbejdscomputer til at scanne det stykke papir med din signatur. Gem det scannede dokument på din harddisk eller lokale netværk som en billedfil som en TIFF. 2 Åbn filen i en grafik editor som Adobe Photoshop. Beskær billedet, så det omfatter netop din signatur, anbefaler Bob Brown, et fakultet medlem i den sydlige Polytechnic State University School of Computing og Software Engineering.

Indsæt underskrift i pdf 1

indsæt underskrift i pdf viewer

Indsæt underskrift i pdf reader

Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.

Det er meget nemt at underskrive et PDF-dokument uden at skulle printe det ud først og scanne det igen bagefter. Vi viser dig hvordan. Oftere og oftere støder man på digitale dokumenter, der skal underskrives. Traditionelt er det sket ved at printe PDF-'en ud og underskrive fysisk. Herefter kan man så sende den via almindelig post, eller scanne den ind igen og sende via mail. Så besværligt behøver det dog ikke være. Det er nemlig supernemt at klare det hele direkte på Mac'en, hvor det hele er indbygget i Apples Billedfremviser - eller Preview, hvis du bruger den engelske udgave af OS X. Sådan underskriver du et PDF-dokument digitalt 1. Åbn Billedfremviser samt det dokument, der skal have din signatur. 2. Hvis ikke Værktøjslinjen til markering vises allerede, skal du gøre den synlig ved at trykke på knappen umiddelbart til venstre for søgefeltet øverst. Knappen forestiller en lille værktøjskasse eller taske. Du kan også slå Værktøjslinjen til markering til via menuen "Oversigt" øverst.