Philippe Starck Badeværelse

verdens-smukkeste-by

Aluminium - farvet trækasser er monteret på bagsiden af den ​​svingbare del. Disse kasser kan svinge ud til fronten, når det kræves, at de daglige badeværelses elementer er tilgængelige. En ny fortolkning af spejlskab - simpelt, men effektivt! Design by Philippe Starck The pop star of design. Philippe Starck har udviklet ideer så længe han kan huske. Selvom det sofistikerede tortur kammer som han designede til sin lærer blev konfiskeret allerede under planlægningsstadiet, havde han allerede i starten af tyverne et velkendt renome indenfor design og arkitektur. Fra det legendariske Café Costes via François Mitterand's private værelser i Elysée Palace over til teddybjørne, telefoner og lamper; der er ikke noget han ikke har stillet spørgsmål ved og genopdaget. Starck 2 håndvask + Starck underskab Starck 2 håndvask til bordplade kombineret med et Starck underskab i hvid højglans er så elegant som det er praktisk.

Philippe starck badeværelse furniture

Det succesrige samarbejde fortsatte med AXOR ShowerCollection designed by Philippe Starck, badkollektionerne AXOR Starck X og AXOR Starck Organic samt glasarmaturet AXOR Starck V. Philippe Starck fotograferet af Jean-Baptiste Mondino Philippe Starck – et enestående talent Billeder Franskmandens designløsninger har revolutioneret vores syn på hverdagsobjekter og har givet både rum og produkter et helt nyt look. Designer, arkitekt og indretningsdesigner Han blev født i Paris i 1949 som søn af en fransk flyveteknisk ingeniør og opfinder og studerede indretningsarkitektur og design på parisiske École Camondo. Starck tog sine første skridt som designer med oppustelige objekter og og andre projekter, inden han blev kendt for at have indrettet de private gemakker for den franske præsident François Mitterand i Elysée Palace i 1983. Kort tid efter gjorde indretningen af Café Costes i Paris Starck til international stjerne. Indretning, kombineret med hans eget møbeldesign og innovativ belysning, har altid været en stor del af hans arbejde.

Duravit bringer liv til dit badeværelse gennem høj kvalitet og æstetisk design. Sortimentet omfatter toiletter, håndvaske, badekar og møbler til det innovative badeværelse. Produkterne er fremstillet i samarbejde med nogle af verdens førende designere, herunder Philippe Starck. Med Duravit produkter kan du skabe dit drømmebadeværelse der udtrykker din personlighed og samtidig er funktionelt. Her får du fuldendte løsninger til små som såvel store badeværelser. Duravit produkter fås bl. a. i seriererne Starck 1, 2, 3 eller X designet af den anerkendte franske designer Philippe Starck. Produkterne er kendtegnet ved tidsløst design og en reduktion af alle overflødige detaljer. Hos finder du også andre serier fra Duravit:2nd floor, Foster, Vero, Architec, D-code og Happy D. Sanitets artikler fra Duravit kan bestilles med Wondergliss overflade. Denne overflade behandling lukker og forsegler åbne porre i porcelænet og sikrer dig en smudsafvisende og rengøringsvenlig overflade der forlænger produktets levetid.

Philippe starck badeværelse mirror

philippe starck badeværelse hotel

Philippe starck badeværelse glasses

  1. Giver mælk uren hud og bumser? | ANTIAGE MAD | Dr. Sperling
  2. Ean nummer opslag samsung
  3. Philippe starck badeværelse furniture
  4. Philippe starck badeværelse collection
  5. Lejebolig pris pr kvm
  6. Philippe starck badeværelse house
  7. Adgangskrav til de videregående uddannelser | UddannelsesGuiden
  8. Leje af 40 fods container pris
  9. Andelsbolig til salg i København Vesterbro. 73 m2 Andelsbolig sælges i København Vesterbro Oehlenschlægersgade
  10. Profil af designeren Philippe Starck | Hansgrohe Danmark

Download Flash Player her (linked) Han er nok vor tids mest kendte designer og uafladeligt kreativ på de mest forskellige områder. Franskmanden har designet alt fra caféstole til tandbørster, fra taburetter til hoteller, ja endda motorcykler og yachter. Design skal efter hans overbevisning gøre livet bedre for flest muligt mennesker og ikke bare imponere med den ydre formgivning. For de forskelligste internationale mærker designer Philippe Starck stort set alt, fra hverdagsobjekter til krævende unikaløsninger. Han overrasker igen og igen med ukonventionelle idéer men tager samtidig ansvaret for miljøet seriøst. Med Paris som base for projekter til hele verden Mange af Starcks kreationer har en permanent plads i museer og udstillinger verden over: Her påskønnes det innovative design og legen med visuelle indtryk og materialer. har Starck skabt en gennemsigtig, barok lænestol lavet af plastik og kombineret en lysekrone med en paraply. I 1994 forandrede designeren badet komplet til et beboelses-badeværelse: AXOR Starck var hans første badkollektion for AXOR og en internationale succes, ikke mindst i projekter.

Badeværelse | 18 fantastiske nyheder til badet | bobedre.dk

Rektangulære lave skabe De nye rektangulære lave skabe kommer i forskellige størrelser. Starck har udvidet serien af ​​geometriske effekter, her med nye porcelænsvaske i cirkulære, kvadratiske og tri-oval form. Et karakteristisk træk ved disse Starck møbler er de rummelige skuffer, der åbner bekvemt ved en forsigtig berøring med knæet. De 6 cm brede aluminiums kanter, som bryder siderne af skufferne, fås også på det tilsvarende højskab. For at matche denne kant, er det indre af møblet malet i aluminium, hvilket skaber en særlig attraktiv kontrast til sort eller hvid lak eller det nye eg. En ny fortolkning af spejlskab Philippe Starck's nye geometriske tilgang omdefinerer også spejle og spejlskabe. Alle varianter har et "let firkant" udtryk som giver et meget blødt lys gennem en særlig film. Den yderligere omgivende lys projiceres på væggen fra toppen og fra siderne. Lyset i firkanten er altid placeret på den faste højre side af spejlskab, hvortil den venstre del er forbundet via en drejelig akse.

philippe starck badeværelse 3