Europcar Sønderborg Åbningstider

irma-åbningstider-valby-langgade

Leje en bil Europcar, Ringgade 203 Åben i 08:00 I dag Dag Åbning tid Lukketid Break Man. 07:30 - 17:30 Nonstop Tir. 07:30 - 17:30 Nonstop Ons. 07:30 - 17:30 Nonstop Tor. 07:30 - 17:30 Nonstop Fre. 07:30 - 17:30 Nonstop Lør. 08:00 - 12:00 Nonstop Søn. 08:00 - 12:00 Nonstop Ringgade 203, Sønderborg, 06400, Danmark Læs mere Tel: (+45) 7442 7171 Leje en bil Europcar, Sønderborg Lufthavn Åben nu, i 23:59 Dag Åbning tid Lukketid Break Man. 00:00 - 24:00 Nonstop Tir. 00:00 - 24:00 Nonstop Ons. 00:00 - 24:00 Nonstop Tor. 00:00 - 24:00 Nonstop Fre. 00:00 - 24:00 Nonstop Lør. 00:00 - 24:00 Nonstop Søn. 00:00 - 24:00 Nonstop Sønderborg Lufthavn, Sønderborg, 06400, Danmark Læs mere Tel: (+45) 7442 7171

Escape room sønderborg

Nye tal: Erhvervsleasingmarkedet er i fremgang og tilbage på niveauet fra før efterårets afgiftsændringer. Ifølge Europcar biludlejning i Kolding er det fleksibilitet og sikkerhed, der især får virksomheder til at vælge at lease. Annonce Kolding: Nye tal fra Bilbranchen viser, at det store fald i leasingmarkedet i efteråret 2017 i forbindelse med afgiftsændringerne nu er ved at rette sig op igen - således var der i april en fremgang på 1, 3 procent i forhold til samme måned sidste år. Ifølge Landets største biludlejningsselskab Eurocar, der har en filial på Vejlevej i Kolding er fleksibilitet og sikkerhed helt centralt, når de koldingensiske virksomheder vælger at lease. - Vores erhvervskunder vil have sikkerhed i forhold til udgifter, og det skal være nemt at skifte bil uden store ekstraomkostninger. Mange virksomheder ønsker ikke selv at håndtere administrationen af medarbejdernes biler, og så er det oplagt at lease, siger station manager hos Europcar i Kolding, Martin Ravn, i en pressemeddelelse.

Bemærk at denne jobannonce er udløbet! Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference Kan du levere relevante løsninger til vores kunder med engagement og troværdighed og har du lyst til at blive en del af en organisation, hvor vi er hjælpsomme, passionerede og nærværende? Til vores udlejningskontor i Sønderborg By og lufthavn, søger vi snarest muligt en ny kollega, der vil være en del af vores lille skarpe team. Udlejningskontoret har base på Ringgade 203 i Sønderborg, hvor Jens Peter Jensen er afdelingsleder. Vi samarbejder selvfølgelig med de øvrige Europcar afdelinger. Dine vigtigste arbejdsopgaver Klargøring og vask af biler Udlejning og indtjekning af biler direkte ved skranken Modtagelse og behandling af kundehenvendelser pr. telefon og mail Administrativt og alt forefaldende arbejde i forbindelse ovenstående opgaver Dine vigtigste faglige og personlige kvalifikationer Du har min. kørekort kategori B og en vis rutine Du er salgsorienteret, serviceminded og kontaktskabende og opnår gode resultater i relationerne til kunderne Du er energisk, fleksibel og initiativrig Du evner at arbejde selvstændigt og bevare overblikket – også når der er travlt Du er mødestabil og føler ansvar for dine opgaver, dine kolleger og for de gældende procedurer Du har erfaring med IT og behersker som minimum dansk og engelsk i skrift og tale Vi tilbyder Et job, der egner sig særligt godt til studerende, blandt gode kolleger og med velordnede ansættelsesforhold.

Arbejdstiden, som er på ca. 20-25 timer om måneden, er med vagter i lufthavnen om aftenen, suppleret med faste weekendvagter hver 2. weekend i tidsrummet mellem kl. 8. 00-12. 00. Der er mulighed for at få ekstra vagter i ferieperioder ligesom vi selvfølgelig er fleksible i forhold til vores lufthavnskunder og deres flyankomster. Vi sørger for, at du kender din vagtplan i god tid samt al nødvendig oplæring i vores IT-systemer og mange procedurer. Omgangstonen er uformel og du vil snart føle dig hjemme i din nye rolle. Vi tilbyder dig at blive en del af en helt særlig arbejdsplads som arbejder på tværs af geografiske og kulturelle grænser. Derfor er det vigtigt for os, at sammensætningen af vores team afspejler vores hverdag, hvor vi sammen vender vores forskellighed til fælles fordele. Du er velkommen til at læse mere om Europcar Danmark på Spørgsmål og ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Jens Peter Jensen, på telefon +45 7442 7171 på hverdage mellem kl. 00 og kl. 16.

Burger king sønderborg

vila åbningstider
  • Ouija board køb
  • Sådan tjekker du om din Apple-oplader er farlig - TV 2
  • Sitel sønderborg
  • Stempelkaffe uden slam i koppen - sn.dk - Forsiden - Midt-Sydsjælland - Slagelse
  • Cos åbningstider
sønderborg

Fields åbningstider

BRUG FOR BIL? Oplev Sønderborg og omegn i en lejebil fra Europcar. Vi tilbyder både korttidsleje og leasing af personbiler, varevogne og busser fra 7-9 pers. Ring og få et godt tilbud!

Vores erhvervskunder vil have sikkerhed i forhold til udgifter, og det skal være nemt at skifte bil uden store ekstraomkostninger, fortæller station manager hos Europcar i Kolding, Martin Ravn. Foto: Europcar Individuel tilpasning hitter Hos Europcar i Kolding glæder man sig over, at markedet har genfundet stabiliteten, efter alle former for leasing blev sendt i frit fald i efteråret. Muligheden for løbende at tilpasse den valgte billøsning er noget af det, der efterspørges blandt byens erhvervsdrivende. - Mange virksomheder ønsker at undgå økonomisk binding, og de kan lide sikkerheden ved, at de får en samlet pris, hvor alt er inkluderet. For alle er det vigtigt, at vi er fleksible og kan tilpasse produktet løbende. Vi kan udskifte bilerne undervejs, og vi kan tilpasse antallet af kilometer, der må køres, efterhånden som det reelle bilbehov er tydeligt, siger Martin Ravn.