Ordbogen Dansk Til Tysk &Middot; Oversæt Engelsk Til Dansk

kærlighed-og-andre-katastrofer

Dette er Dansk - Tysk ordbog. Ordbogen fungerer offline, søgningen er meget hurtig, men applikationen har online sociale funktioner. Ordbogsdatabasen downloades, når du kører programmet første gang. For at få adgang til online funktionerne er du nødt til at tilmelde dig. Vær social! Applikationens funktioner: - Favoritter. - Historie. - Forskellige indstillinger som fx farvetemaer. - Stavning af ord (online). Powered by iSpeech®. - Kommentarer. - Tilføjelse af en ny artikel til sandkassen. Brugerne stemmer om din artikel. Opstemt artikel kommer til hoveddatabasen. - Dagens ord-widget. Denne app indeholder reklamer.

Ordbogen dansk til tysk season

Den Danske Ordbog er blevet opdateret med nye ord. Nye forklaringer om køns seksualitet er også kommet til. Danskernes nye elektroniske vaner er blandt de temaer, der præger et nyt hold af ord, der torsdag tilføres Den Danske Ordbog. 'Slide', som i forståelsen af en række af billeder, og 'dockingstation', en opladerstation, er blandt de nye og opdaterede ord, der er tilføjet. Men også mere velkendte udtryk som 'projektansat', 'dåseskinke' og 'fastnettelefoni' bliver nu tilført ordbogen. - I den her opdatering kommer der 1685 nye ord i ordbogen, og det er en blandet landhandel af ord, der er nye i sproget, og så ældre, måske lidt sjældnere ord. - Det kan være fremmedord, eller det kan være sammensætninger, siger ledende redaktør Lars Trap-Jensen. Indsamler mest udbredte ord Ordbogen udvides år for år, og det sker ud fra en blanding af digital og menneskelig udvælgelse. - Den danske ordbog er det, man kalder en korpusbaseret ordbog. Det vil sige, at vi løbende indsamler tekster, og så behandler vi dem med computeren og finder ud af, hvilke ord er de mest udbredte, som vi ikke har i forvejen.

ordbogen dansk til tysk 7

Ordbøger dansk tysk

  • Ordbogen dansk til tysk season
  • Ordbogen dansk til tysk mean
  • Ordbogen dansk til tysk en
  • Ordbogen dansk til task management
  • Ordbogen dansk til tysk 7
  • Dansk til tysk, ordforråd Jeopardy Template
  • Lån i friværdi arbejdernes landsbank
ordbogen dansk til task manager

‎Din Danske Ordbog в App Store

Til daglig hører du under marketingafdelingen, hvor du vil få oplæring i jobbe... See More Creative student employee for marketing In the job you have a great opportunity for independence and responsibility. You belong to the marketing department where you will get training in the job... Translated Erfaren udvikler til avancerede browser extensions Vi søger en dygtig udvikler til vores nye skriveværktøj Write Assistant. Write Assistant hjælper brugerne med at skrive hurtigere og bedre på dansk, tysk og engelsk, og flere sprog er på vej. Værktøjet er udviklet som en kombination af sprogteknologi, ordbogsdata og softwareudvikling, og produktet skal nu videreudvikles, så det fungerer på forskellige browsere. Og i samarbejde med SDU udvikler vi ny sprogteknologi til Write Assistant via neur... Udviklere til Nordens største ordbogssite og nyt spændende skriveværktøj Vi har travlt og søger to erfarne udviklere til og Vi søger en erfaren udvikler til vores team på, som med mere end 1 million opslag om dagen er Nordens største ordbogssite.

Ordbogen dansk til tysk en

Salgskonsulent til markedsledende sprogvirksomhed Vil du være en del af et væksteventyr? Kan du bidrage til, at vi erhverver os vores 10. Arbejdsopgaven består i at generere ny forretning (både via telefon og ved fysiske møder) hos danske erhvervsk... See More I dag vil vi gerne ønske stort tillykke til vores CEO, Peter Revsbech. 🇩🇰 🥳 Peter har været en del af Ordbogen A/S siden de tidligste år og har blandt andet været en af de store drivkræfter bag vores nu ni gazellepriser. 🏆 Vi siger hurra for Peter på dagen! 😃 Studentermedarbejder (dansk og tysk) Vi leder efter en skarp, kreativ og detaljeorienteret studentermedarbejder til at arbejde med dansk og tysk i vores sprogcenter 10-12 timer om ugen. Udvikler til Nordens største ordbogssite Vi søger en erfaren udvikler til vores team hos Med mere end 1 million opslag om dagen er Nordens største ordbogssite, så vi skal både vedligeholde og udvikle under hensyntagen til vores mange brugere. Vi har spændende planer for fremtiden, der både betyder internationalisering og bedre funktionalitet.