Brasilien Officielle Sprog Portugisisk

hvor-mange-sirener-er-der-i-danmark

Landets økonomi er blandt verdens 10 største. Landbruget står for en stor andel af landets eksportindtægter. Brasilien er storproducent af soyabønner, kaffe og bananer. Endvidere er landet verdens største eksportør af kylling og oksekød. Andre vigtige landbrugsvarer er sukkerrør, tobak, kakaobønner, hvede, majs og ris. Brasil er også den vigtigste industristat i Sydamerika. Blandt andet producerer landet biler, fly, forskellige maskiner, elektriske produkter, gummiprodukter, tøj og tekstiler. Turistindustrien og udvinding af mineraler og ædelstene er andre vigtige industrier. Flere økonomiske og statslige programmer er blevet indført for at mindske de store forskelle mellem fattige og rige. Blandt andet er mindstelønnen blevet højnet. Disse tiltag har haft en effekt, men presser også økonomien og fører til øget inflation og øget budgetunderskud staten. Statistik Her finder du værdierne for Brasilien på alle indikatorer (seneste rapporteret år). Du kan let sammenligne disse værdier med værdierne for et andet land.

Brasilien officielle sprog portugisisk ii

Dette site indeholder en bred vifte af materialer til at hjælpe dig lære portugisisk. Lær nogle grundlæggende sætninger, udvid dit ordforråd eller find en sprogpartner at øve med. Sætninger Portugisiske sætninger inddelt i praktiske hverdagsemner. Ordforråd Portugisiske ord inddelt i tematiske ordlister. Om det portugisiske sprog Portugisisk tales af over 200 millioner mennesker på verdensplan og er officielt sprog i Portugal, Brasilien, Mozambique, Angola og flere andre tidligere portugisiske kolonier. Det er et romansk sprog, som stammer fra latin og har grammatisk meget til fælles med andre romanske sprog som spansk, italiensk og fransk. Så hvorfor lære portugisisk? Rejser Portugisisk er et af verdens hovedsprog og er særligt brugbart for rejsende til Portugal, Brasilien og dele af Afrika syd for Sahara. Litteratur Portugisisk har en rig litteratur fra både portugisiske og brasilienske forfattere og digtere hvis værker bedst værdsættes på originalsproget. Forretning Hvis du kan portugisisk vil det være en stor fordel når du gør forretninger i ethvert portugisisktalende land.

  1. Portugisiske og brasilianske studier | UddannelsesGuiden
  2. Døden kommer til pemberley série 2
  3. Banankage med mange bananer
  4. Pris tilbygning pr m2 for sale
  5. Johnny madsen koncert 2012.html
  6. Brasilien officielle sprog portugisisk des
  7. Bachelor i portugisiske og brasilianske studier – Københavns Universitet
  8. Tips til at lære et sprog | Arbejdsskemaer til teenagere
  9. Sådan krydser man vejen i Ho Chi Minh - YouTube
  10. Notesbøger med logo - Moleskine, Mindnotes & rOtring m.fl.⎪LogoPartner

Tips til at lære et sprog | Arbejdsskemaer til teenagere

Når først du har styr på dit portugisiske sprog, er der ikke noget der kan forhindre dig i at blive en sand polyglot, eftersom du nemt kan gå videre til spansk, fransk, italiensk, rumænsk eller ethvert andet sprog, der har basale latinske rødder. Så hvor skal jeg starte? Når du begynder på at lære portugisisk bør dit første mål være at forbedre dit ordforråd som det også gælder for de fleste andre sprog. Find nogle oversatte tekster og prøv at læse begge versioner, mens du forsøger at få øje på lighederne, brug en ordbog hvis du er usikker på hvordan et bestemt ord blev oversat. Lad være med at starte med en tilfældig tekst fra internettet, den vil vise sig at være for svær for dig. Der findes adskillige gratis portugisisktimer på nettet der tilbyder sådanne tekster til nybegyndere og det kunne være et muligt udgangspunkt for dig. Når du når til et punkt, hvor du kan analysere en tekst og uddrage hoveideerne, kan du gå videre til mere komplicerede emner som for eksempel grammatik, retskrivning, udtale og lignende.

Gå til statistikken for landet CO2-udslip Antal ton CO-udslip per person 2, 61 ton CO2-udslip per person i Brasilien Læse- og skrivefærdigheder Andel af befolkningen over 15 år som kan læse og skrive 9, 32 af 10 personer over 15 år, som kan læse og skrive i Brasilien Skolegang Hvor mange år forventes det, at et barn går i skole?

Portugisisk (sprog) : definition of Portugisisk (sprog) and synonyms of Portugisisk (sprog) (Danish)

Bemærk: Der findes ikke en samlet oversigt over mulige kandidatuddannelser. Du vil have jobmuligheder inden for kommunikation, formidling, undervisning og oversættelse. Læs mere om arbejdsområder og typer af job inden for administrativt arbejde og undervisning på gymnasier, seminarier, højskoler mv. samt kommunikation og erhvervssprogligt arbejde. Uddannelsessteder På uddannelsesstedernes hjemmesider kan du finde mere information

Meget nyttig brasiliansk portugisisk parlør, når du går til brasiliansk eller anden brasiliansk portugisisk talende land! Denne parlør indeholder sætninger fra forskellige kategorier, for eksempel: - Transport - Indlogering - Eating - Problemer - Shopping... Og mange flere! Må ikke bekymre dig om sprogbarrierer længere, vil denne parlør være din hjælper! Du kan endda lytte til sætninger!

Portugisisk (sprog) wikipedia - Bing

Når du læser sprog, får du et større udsyn og en større indsigt. Se med og opdag, hvorfor sprog er en benhård kompetence, der åbner verdener. BEMÆRK: Københavns Universitet optager ikke studerende på bacheloruddannelsen i portugisiske og brasilianske studier i 2020. Brasilien er verdens femtestørste økonomi, og portugisisk tales på verdensplan af mere end 250 millioner mennesker fordelt over både Sydamerika, Europa, Afrika og Asien. Bacheloruddannelsen i portugisiske og brasilianske studier er et tværfagligt områdestudie, hvor du arbejder med aktuelle samfundsmæssige og kulturelle problemstillinger i hele den portugisisktalende verden – samtidig med at du lærer sproget. Læs mere om dine muligheder med uddannelsen.

Lær portugisisk online hurtigt og nemt Start dine gratis lektioner, Lær portugisisk Online nu! At lære et sprog som portugisisk er en fantastisk proces, og hvert trin i det kan være meget berigende. Jo mere motiveret du er for at lære portugisisk, jo nemmere, jo mere sjovt og hurtigere vil det være at lære det. portugisisk lærings-app LinGo Play hjælper dig med at bibeholde motivationen. Tag et kig rundt omkring og opdag hvor sjovt det er at lære portugisisk sprog med de bedste online læringsmuligheder! Hovedmålet med LinGo Plays sprogindlærings app er, at gøre portugisisk sprogindlæring til en sjov oplevelse. For at opnå dette, bruges der gamification. Eleverne opdager nye emner ved at gennemføre lektioner og tests. Leaderboardet giver eleverne mulighed for at konkurrere med hinanden og få yderligere belønninger. At forblive motiveret er hovedårsagen til, at mange har sprogsucces, og også hovedårsagen til, at nogle fejler. Lingo Spil virker godt for mange sproglige elever: De opmuntres til at studere og det er nemt at øve dagligt.