Julefrokost Haderslev Ud Af Huset: Ud Af Huset - Chr. Vollstedt A/S - Sønderjyske Diplompølser

verdens-smukkeste-by

Hvad kan man spise? Selskab på Haderslevhus? Vi har åbent på bestilling pt, så hvis du har et selskab, en fest eller et møde, du har lyst at holde i historiske omgivelser, så kontakt os. Vi har mulighed for at skabe de perfekte rammer om dit arrangement. Husets kok er virkelig dygtig i sit køkken, og tilbereder altid maden af friske, regionale råvarer. Vi har flere selskabslokaler i forskellige størrelser og stil Vi er til at tale med om menuen og priserne. Priser på mad til selskaber Følgende priser er gældende ved minimum 20 personer. Valg af forret og dessert er individuelt og tilpasses gæstens præferencer samt årstidens råvarer. Fra oktober 2020 starter vi med: TJEKKISK ØL OG TAPAS – Den første torsdag hver måned. Prøv mindst 7 forskellige øl med en ægte tjekke, og der serveres Tapas buffet med bl. a. fuet, chorizo, lomo, brie, oste, syltede løg, grillede peber, nødder, ølpølser og soltørrede tomater (mindst 16 forskellige ting). Dertil serveret flutes, grissinis og hjemmelavede tortillachips.

Julefrokost haderslev ud af huset kalundborg

En ægte italiensk restaurant – Vi har åbent for Take Away fra kl. 12. 00-21. 00. (Søndag kl. 17. 00) Ristorante Firenze er en ægte italiensk Ristorante, hvor den sydlandske charme og god mad er i højsædet. Restauranten drives af familien Bueti, med faderen Franco Bueti i spidsen. Igennem restaurantens snart 30 årige levetid har nøgleordene været god og spændende mad i hyggelige omgivelser. Det er svært at anbefale en bestemt ret da menukortet er meget bredt og derfor falder i selv de mest kræsne gæsters smag. Familien Bueti har desuden en forkærlighed for gode vine, og en del af restaurantens vine, bliver udvalgt af familien selv hos vingårde rundt om i verden. Bestil bord eller take away 74 53 05 05 Julemenu Vil du holde en hyggelig julefrokost sammen med kollegaer, naboer, venner eller familie, så er du velkommen i vores italienske ristorante. Se menuen og bestil bord her. Grillet oksefilét Nyd en lækker grillet oksefilét med bagt kartoffel, grøntsager og hjemmebagt flütes med smør.

  1. Menorca rejser
  2. Digt til barnedåb - Et smukt digt til en smuk begivenhed. Vis din kærlighed
  3. Vandhane køkken grohe
  4. Julefrokost haderslev ud af huset i ringsted live

Julefrokost haderslev ud af huet.com

Pris 300, - Vi tilbyder også forudbestilling af menuer, som kan leveres ud af huset eller spises hos os efter aftale: 1 ret: 200 kr. 2 retter: 250 kr. 3 retter: 300 kr. Småt & Godt Priserne gælder fortsat for minimum 20 personer. HaderslevHus Lagkage: 35 kr. Hjemmebagt Brødtorte: 40 kr. Hjemmebagt kransekage: 20 kr. Frugt: 15 kr. Boller m/smør: 25 kr. Boller m/smør, ost og 3 slags pålæg: 60 kr. pr. person Drikkevarer: Priserne på drikkevarer er de samme til hverdag og til fest: 1 flaske Husets vin incl. isvand: 200 kr. Fadøl, stor/lille: 30/50 kr. Softdrinks: 60 kr. (2 for 100 kr. ) Sodavand: 25 kr. Kildevand, ½ liter: 25 kr. Øl på flaske: 30 kr. Special øl: 45 kr. (3 for 100 kr. ) Spiritus 2 cl. : 25 kr. Lille vin: 60 kr. Breezer, Mokai, Cult: 45 kr. (3 for 100) Irish Coffee: 45 kr. 1 kande kaffe: 50 kr. 1 flaske husets spiritus incl. 1 ½ l. sodavand: 500 kr. OBS: Til selskaber er der også mulighed for tilkøb af følgende: Vin og isvand ad libitum: 200 kr. Vin, øl og vand ad libitum: 350 kr. hele aftenen Kaffe/te ad libitum: 25 kr. RING OG AFTAL DIN NÆSTE FEST PÅ TLF 25322825 eller mail til Haderslevhus står for mad, drikke, servering, rengøring og opvask, så I kan blot sætte jer til bords og nyde en lækker middag, lavet af lokale råvarer.

Hos evas er alt mad ud af huset til min. 12 personer. Vi hjælper gerne med anretningen hos jer - se mere under praktisk.

Vi har helt sikkert også noget, som passer til dig og din fest. Styr på selv de mindste detaljer Grundlaget for en vellykket fest er meget ofte maden. Vi sørger ikke alene for, at maden er veltillavet af dygtige kokke, men også at der er fuldkommen styr på at det hele er lækkert og flot anrettet, at maden kommer til aftalt tid, at det varme er varmt og det kolde er koldt. Hos Kjærs Køkken har vi styr på selv de mindste detaljer, så prøv os næste gang. For dine gæsters skyld – og din egen. Kontakt os på telefon 32 72 62 52 og bestil mad til din næste fest. Overskud til dine gæster – så er det Kjærs Køkken

  1. Køb saxofon
  2. Livet i badeværelset resume free
  3. Seas nve strømafbrydelse
  4. La cantina græsted kansas city
  5. Lejlighed nykøbing f til salg