Tørsaltet Bacon Køb

øhavsstien-langeland-kort
  1. Tørsaltet bacon i skiver fra Tulip
  2. Køb hunde
  3. Køb saxofon
  4. Køb film
  5. Køb cykel

Saltning: Kødet skal herefter være i køleskab i 2-3 dage. Under denne opbevaring skal det i alt vendes to til tre gange, for at sikre, at krydderblandingen bliver jævnt fordelt. Når kødet er blevet fast at røre ved, er det færdigt. Under denne proces vil der trænge en del væske ud af kødet. Dette er helt, som det skal være, da saltet i krydderiblandingen udtrækker væske. Af hygiejnemæssige grunde bør man derfor hele tiden sikre sig at posen om stegen er tæt og placere det hele på en bakke eller lignende. Det vil sikre, at kødsaften ikke drypper i køleskabet. Nu er kødet så færdigsaltet. Det betyder, at det skal skylles under den kolde hane. Efter en grundig afskylning, skal du så tørre kødet af med en kraftig serviet eller et viskestykke. Derefter skal kødet indsættes i køleskabet på ny - denne gang utildækket - og være der i et døgn. På den måde, vil kødet udvikle en let fedtet overflade. Det er nødvendigt, for det er herigennem, at den senere røgning, skal give kødet den karakteristiske, hjemmelavede smag.

Tørsaltet bacon i skiver fra Tulip

Køb hunde

køb bioethanol

Køb saxofon

køb megafon

Køb film

Køb cykel

køb cykel

Smagen bliver dog mere koncentreret og dyb, hvis den får lov at hænge og tørre. Noter Du kan springe rygningen over og i stedet stille kødet i ovnen ved 100 grader i 1 time eller til kødet har en kernetemperatur på 65 grader. Når kødet er afkølet, skæres det i meget tynde skiver (brug meget gerne en pålægsmaskine) og bruges som bacon. Det kan fryses i mindre portioner så du altid har adgang til god, hjemmelavet bacon. Alternativt kan du skære tykkere skiver af kødet og bruge det til stegt flæsk.

  • Gryde brændt på
  • Tørsaltet og røget bacon - Om salt og røg ved produktion af bacon
  • Køb sko
  • Køb megafon
  • Computer køb
  • Vores top 3 over bøger om at blive rig – Financer.com
  • Mere plads på ps3 review
  • Skrotning af bil portal
  • Sådan får du kønssygdomme - Artikel med info om forskellige kønssygdom

1 spsk Enebær (hele krydderier) Vejledning Forberedelse Kom alle krydderierne i en morter og stød dem, til de er helt knuste. Bland krydderiblandingen med salt og sukker. Fjern eventuelt ribbenene fra stegen. Det er ikke nødvendigt, men det den færdige bacon bliver nemmere at skære i skiver, når ribbenene er fjernet. Masser krydderblandingen godt ind i kødet. Krydderblandingen forebygger mug ved at virke antibakteriel, så sørg for at komme godt ind i huller og hulrum. Pak kødet ind i en beholder eller i en frysepose, som du binder fast rundt om kødet. Alternativt kan du vakuumpakke det, men førstnævnte metode fungerer dog udmærket. Saltning: Læg kødet i køleskabet i 2-3 dage. Vend det to-tre gange under processen, så krydderblandingen bliver jævnt fordelt. Når kødet føles fast at røre ved, er det færdigt. Under saltningsprocessen vil der trænge en del væske ud af kødet, som vil blive vådt. Dette er helt, som det skal være, men sørg af hygiejnemæssige grunde for, at posen med kødet er helt tæt, så kødsaften ikke drypper ned på andre madvarer i køleskabet.

Alt dette skal selvfølgelig nøje afstemmes i den helt rigtige kombination før, at den ypperligste bacon er en realitet. Røgetiden er meget individuel, da mange forskellige forhold bestemmer røgetiden. Resultatet skal dog gerne være et røgmættet stykke kød med en flot gylden og ensartet farve og en tør overflade. Det er det, som vi hos ØMANDS kalder for GERT – Gyldent, Ensartet, Røgmættet og Tørt. Her hos ØMANDS foretrækker vi koldrøgning, da en længerevarende røgning under kontrollerede og kolde forhold har en evne til at fremme umamismagen i bacon bedst.

  1. Symptomer på dårligt hjerte er
  2. Æggekage med bacon og purløg
  3. Mærker
  4. Sandkasse lærketræ silvan